Coffee and TV

Vanaf 8.45 uur worden de leden van Vox Musica en hun ouders verwacht bij poort A, B, C of D (zie kaart parking). Via e-mail krijgen zij hun poort toegewezen. Daar zullen ze opgewacht worden om de speluitleg te krijgen van onze spelleiders.

poort sterrebos

Er volgt een kort spel waarbij de festivalgangers het huwelijk moeten ‘redden’ van LaMa. Met z’n allen moeten ze een raadsel oplossen. De rest … blijft voorlopig een verrassing. 🙂

Tijdens dit spel is er weinig tot geen gevaar voor vuile kleren. Wie dat wil, kan zich altijd nog omkleden na aankomst in het Kasteel van Rumbeke.

De Vox Musicanten, Mini Musicanten, VOXplussers en de ouders kunnen vervolgens genieten van een uitgebreid ontbijt met bubbels verzorgt door onze huisbakker en de wijnbar. We hebben ook een uitgebreid assortiment aan ijsjes, soep (het kan ook slecht weer zijn natuurlijk) …

Ze moeten niet aanschuiven aan de bonnetjesstand, want die is er niet! Wij trakteren alle drinks & bites. Ondertussen kunnen ze ook als eerste  het festivalterrein ontdekken!

We vliegen er meteen in. Onze DJ komt speciaal overgevlogen om na het ontbijt een feestje te bouwen. Zorg dus dat je goed uitgeslapen bent om het beste van jezelf te geven op de dansvloer!

DSC05580

De leiders zijn zowel ’s morgens als ’s avonds van de partij. Tijdens deze ochtend hebben zij een belangrijke rol, maar dat weten ze nog niet. Nu wel, natuurlijk.

Wil je het festivalterrein al ontdekken? Neem zeker eens een kijkje op de pagina ‘het terrein’.

15 augustus 2019