Organisatie heeft de handen vol met de rider van Nils

Je hebt er waarschijnlijk wel al eens van gehoord: artiesten willen de gekste dingen als ze komen optreden. Wat moet je in huis halen als bijvoorbeeld Nils Vansteenkiste langskomt?

Enkel deze tent voldoet aan alle eisen van onze headliner.

De organisatie was maar al te blij toen Nils inging op hun vraag om headliner te zijn op het Baby LaMa Festival. Maar wat ze niet wisten, is dat Nils ook een uitgebreide rider zou meebrengen.

Zo wil meneer Vansteenkiste uitsluitend moedermelk om te drinken en dat op een perfecte temperatuur van 37 °C. Daarnaast wil hij diverse outfits ter beschikking hebben, om steeds fris en zonder vlekken op z’n kledij voor de dag te komen. En dat is nog niet alles …

Verschillende fopspenen werden aangeboden door de organisatoren, maar Nils staat erop om zijn eigen fopspeen mee te brengen. Volgens hem de enige perfecte ‘tut’, zoals hij het zelf zegt. Verder moet er een voorzien worden: een lading pampers, zonnemelk, zonnebril, verzorgingskussen, slaapplek, speelhoek, mama en papa …